Átigazolási HírekReal Madrid

Eljött Pérez ideje? Indul az Mbappé hadművelet?

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez talán még a koronavírus körüli helyzetnél is jobban aggódik, hogy az egész hogyan fogja az egész érinteni a jövőbeli terveit. Ami nem más, mint Kylian Mbappé leigazolása.

A Bajnokok Ligája és a La Liga is szünetel legalább pár hétig. A nyári Európa Bajnokságot átrakták jövő nyárra, hogy minden sorozatot be tudjanak fejezni.

Így jóval rövidebb lesz a megszokott nyár a kluboknak, ezért Pérez már elkezdte mozgásba hozni a nyári terveit.

Mbappé a nagy igazolás

Egyre inkább, hogy Ő lesz az, hiába nyilatkozta Mino Raiola, hogy a nyáron szeretné egyik sztárját (tulajdonképpen Pogbára gondolt, igaz nem mondta ki a nevét) a Real Madridba vinni, Florentino sokkal inkább a PSG fiatal támadóját favorizálja.

Mióta Cristiano Ronaldo a Juventushoz távozott a Real Madridból hiányzik egy top klasszis. Hiába lépet elő Benzema és talán Vinicius is, Bale továbbra is óriási talány, Hazard pedig eddig nem tudta azt hozni amiért leigazolták (igaz az idényét beárnyékolják a sérülések).

Azt se szabad elfelejteni, hogy Mbappé már nyilvánvalóvá tette Nasser Al-Khelaifinek, hogy nem akar a PSG-nél hosszabbítani, annak ellenére se, hogy a sejk évi 60 millió euró fizetést ajánlott neki. Ez is megkönnyíti a Real Madrid nyári helyzetét.

Mbappé záradék

Régóta készül a Real Madrid Mbappé leigazolására, folyamatosan készülnek rá. Tudják, hogy nem lesz olcsó vagy könnyű, de felkészültek rá.

Lesznek problémák, mint például, hogy bele akarja tenni a francia támadó a szerződésébe, hogy amikor megsérül és nem készülhet a többiekkel akkor az apja Wilfred Mbappé irányításával készüljön. Ezt nem hajlandó elfogadni Pérez.

Mbappé kívánságai

Sok kívánsága van Mbappénak, amik szintén fontosak. Ezekre is felkészült Pérez. A támadó, ha sikerül az átigazolás, akkor szeretne a legjobban fizetett játékos lenni, szeretne egy sofőrt, egy komornyikot, és egy testőrt, akiket a klub fizet. Továbbá szeretné, ha a Real Madrid fizetné a házát és egy privát repülőgépet is biztosítanának a részére.

Ezeket a kívánságokat teljesítheti Florentino, tudja hogy fontosak, és igazából ezek jelentéktelen dolgok ahhoz képest amit marketingen jelentene Mbappé a klubnak.

forrás