ArsenalÁtigazolási HírekAtletico MadridManchester United

A Manchester United Thomas Lemarral erősítene

A Premier Leagueban szereplő, Manchester United a hírek szerint az Atletico Madrid középpályásával, Thomas Lemarral erősítené meg csapatát a nyáron.

A francia válogatott játékos Diego Simeone egyik kulcsjátékosa lett volna, de az Argentin edző szerint nem tudott élni Lemar a lehetőséggel.

A 24 éves játékos a 2018/19-es szezon előtt érkezett meg a spanyol fővárosba 70 millió euróért, de csak 31 La Liga meccsen kezdett az elmúlt 18 hónapban.

Az ESPN szerint Lemar képviselői már találkoztak a Manchester Uniteddel és egy lehetséges nyári átigazolásról tárgyaltak.

Lemart korábban a United riválisával az Arsenallal is szóba hozták, a játékos elsősorban inkább Spanyolországon belül váltana csapatot, de onnan nem kapott ajánlatot.

Még mindig 3 év van hátra jelenlegi szerződéséből, de a United magabiztos, hogy le tudják igazolni, főleg azért is, mert Simeone hajlandó eladni a játékost.

Sőt! Hajlandóak elkönyvelni veszteséget is, csak hogy szabaduljanak a korábbi Caen középpályásért és már 45 millió euró körül eladhatják.