Hacienda BernabeuLa LigaReal Madrid

James ismét apa lett!

A tegnapi nap folyamán tette közzé a Real Madrid futballistája a hírt, miszerint megszületett második gyermeke. A kisfiú a Samuel nevet kapta, és már otthon is vannak.

Az anyuka személye nem nyilvános

Sokaknak meglepő a hír, hiszen a kisbaba édesanyja nem a Real Madrid játékosának a volt felesége és nem is jelenlegi barátnője. Valószínüleg nem is szerette volna előre bejelenteni hogy bővül a családja, de ez félresiklott, valahogyan mégis kiderült nemrégiben. A kiszirvárgott híresztelések szerint egy béranya hordta ki a kicsit, aki mesterséges megtermékenyítéssel fogant.

A játékos nagy örömmel adta hírül gyermeke megszületését. Arról nincsenek információk, hogy a játékos jelenlegi barátnője mit szól ehhez, és arról sem tudni egyenlőre semmit, ki volt a béranya.

De a lényeg, hogy szép, egészséges kisfia született, a büszke apuka pedig korlátozta már a hozzászólások számát a bejelentés alatt, annyian gratuláltak neki. Erőt, boldogságot, egészséget, minden jót kívántak a Real Madrid játékosai, a kolumbiai válogatott tagjai, volt és jelenlegi edzők, szakmai kollégák és hírességek is. A kedvelések száma pedig túllépte a másfél milliót. Mondhatni: a bejelentés felrobbantotta a netet!

A Madrid – babák

Így a legifjabb Madrid-baba csupán két hétig volt Eden Hazard legkissebb fia, akinek a születése miatt a Mallorca ellen nem is lépett pályára. A Madrid karácsonyfája alatt így már négy egy év alatti bébi lesz, hiszen Toni Kroos, Ramos és Hazard babája is ebben az esztendőben született. (Bár a gólok számában is ilyen termékenyek lennének! – Sicc!)

És a közeljövőben még lesz gólyahír a királyi gárda háza táján: Lucas Vasquez és felesége is bejelentették, hogy úton a kistestvér. Isco második kisfia pedig néhány hét múlva ünnepli első születésnapját. Külön érdekesség, hogy milyen kevés a kislány, hiszen Hazard, Kroos, Marcelo, Ramos, Vasquez, Isco, és Jovic is mind kisfiús apukák. Benzema, James és Modric, na meg Ronaldo és Navas is még Madridban lettek csodaszép kislányok büszke apukái, de immár mindenkinél van kisfiú is.

Forrás és képek: Twitter, Instagram, Sportfunpage