Real MadridChelseaFociHacienda BernabeuLa Liga

Hírek Madridból

Modric: nehéz választás

A Real Madrid sérült 10-ese a horvát nemzeti csapat kapitánya. Jelenleg sérüléséből épül, miközben a klub és a válogatott is nehéz mérkőzések elé néz. A sérülését a középpályás a válogatott mérkőzésén szenvedte el, és mire felépül belőle, ismét számít rá hazájának a csapata. Méghozzá a Magyarország elleni és Wales elleni mérkőzések, melyek nagyon fontosak a számukra.

A dillema az, hogy Luka Modric, ahogyan azt James és Hazard is megtette, le mondja-e a válogatottságot, hogy aztán a klub színeiben már 100%-os legyen, vagy vállalja a játékot éppen hogy felépülve, és újjabb sérülést-rásérülést rizikózva? Két hete van, a döntését meghozni.

Benzema: rekordot célozva

A Real Madrid jelenleg ügyeletes gólfelelőse szenzációs szériát fut. Az elmúlt szezonban is 32 találatot jegyzett, de az elmúlt 15 bajnoki mindegyikén betalált. A mostani szezonkezdete eddig a legerősebb: 5 mérkőzés, 5 gól. Jelenleg Messinél is eredményesebb, igaz, az argentin sérüléssel kínlódva nem is játszott.

Amióta Cristiano Ronaldo elhagyta a Real Madridot tavaly nyáron, Benzema felnéz korábbi árnyékára, és mosolyoghat: ugyanis az eltelt idő alatt a francia 35, míg a Juventus játékosa 30 gólnál jár.

Benzema ebben a szezonban megcélozhatja, de akár túl is szárnyalhatja a 40 gólos álomhatárt. Ha a sérülések továbbra is ilyen szerencsésen elkerülik, és folytatja ezt a szériát, akkor ez lehet az eddigi legeredményesebb madridi szezonja.

Ciki a Chelsea táborában

Hatalmasat tévedtek avagy hibáztak a Chelsea szurkolók a Liverpool elleni mérkőzés alkalmával. A Stamford Bridge-beli mérkőzésre ugyanis egy olyan molinóval készültek, amelyen Eden Hazard szerepel. Az egyébként Pool győzelemmel végződött mérkőzés után a szurkolók vezetője nevetve kommentálta a hibát:

„Csak egy hiba volt, ennyi. Sok munkát és erőfeszítést igényel, hogy megszervezzük ezeket a dolgokat. Egy estén annyi zászlónak kell lennie! Nem volt jó, de tudunk nevetni saját magunkon.”

Forrás és fotók: Marca