Real Madrid

Balhátvéd nélkül a Real Madrid, vagy mégse?

A Real Madrid egészséges balhátvéd nélkül maradt, miután Mendy nem vett részt tegnap izom problémák miatt az edzésen és Marcelo továbbra is sérült.

Zidanenak valószínűleg improvizálnia kell majd holnap az Osasuna ellen, mert Ferland Meny nem edzett tegnap, de a klub hivatalosan még nem jelentette be milyen sérülése van és mennyi időt kell kihagynia.

Mendy az egyik kulcsjátékos volt a vasárnapi Sevilla elleni győzelemnél. Aki azért érkezett a nyáron, hogy Marcelot váltsa.

Zidanenak van pár opciója, ki legyen a balhátvéd. Ott van Nacho, aki játszott már a baloldalon, talán a legegyértelműbb választás. Lehetséges, hogy valakit a Castillából felhoz majd, de a tartalékok közül senki se edzett reggel a csapattal, viszont Raúl keretében van két játékosa akik képesek lehetnek ott játszani: Fran Garcia és Javi Hernández.
Kicsit valószínűtlenebb, de ott van Gareth Bale, aki balhátvédként kezdte… Zidane egyértelműen támadóként preferálja Balet és nem biztos, hogy ez a megfelelő idő kísérletezni.

Jó hír az edzőnek, hogy Isco visszatért. A középpályás ma a csapattal edzett és ott lehet a keretben amit nem sokkal Zidane sajtótájékoztatója után jelölnek ki.

Forrás: AS