Átigazolási HírekAtletico MadridLa LigaReal Madrid

James zöld utat kapott az Atleticohoz – Real Madrid

A Real Madrid 40 millió eurót akar kapni James Rodríguezért, ha az Atletico Madrid kifizeti ezt az összeget, akkor elengedik a riválishoz a kolumbiait.

James idén nyáron tért vissza a Bayern Münchentől, ahol kölcsönben töltötte az elmúlt 2 évet. Azonban nincs helye Zinedine Zidane csapatában. Ezért szabadon távozhat a klubtól, ha megfelelő összeget kapnak érte.

A Napoli és az Atletico Madrid érdeklődik utána a legjobban. Azonban James szívesebben maradna a La Ligaban, így elképzelhető, hogy a városi riválishoz távozik. Míg a Napoli sokalja az érte kért árat és szeretnék, ha a Blankók engednének az igényeikből.

A Real Madrid azért is szeretne megszabadulni a támadó középpályástól, mivel anyagi forrásokra van szükségük Paul Pogba leigazolásához. A Manchester United elég borsos árat szabott meg érte és legalább 150 millió eurójába fog fájni a Realnak a leigazolása. Ugyanakkor Jamesnak a fizetése is elég magas, ami szintén ok a mielőbbi eladására.

A Marca információ szerint a Real hajlandó elengedi Jamest az Atleticohoz, ha kifizetik az érte kért 40 millió eurót. Így a kolumbiai lehet idén a 4. olyan játékos, aki korábban a Real Madridban játszott és felölti magára a városi rivális mezét. Télen Alvaro Morata nyitotta ezt a sort, aki a Chelseatől tért vissza a spanyol fővárosba. Majd Marcos Llorente igazolt a Realtól a Matracosokhoz, végül Mario Hermoso, aki szintén Real játékos volt, hagyta ott az Espanyolt az Atleticoért.

James Rodríguezt jelenleg 50 millió euróra tartja a transfermarkt, így az érte kért 40 millió euró nem is számít túlzó összegnek.