Real Madrid

Zidane: Az lenne a legjobb, ha már holnap távozna Bale

Gareth Bale nem volt ott a Real Madrid első előszezon mérkőzésének a keretében, és a mérkőzés után a csapat edzője Zinedine Zidane elismerte, hogy jobb lenne, ha a walesi játékos inkább távozna a csapattól.

A Királyi Gárda 3:1-re kikapott a Bayern Münchenctől Houstonban és Bale nem fog perceket kapni az előszezonban, mert a klub szeretné értékesíteni tette egyértelművé Zidane.

„Bale azért maradt ki, mert a csapat el akarja adni.” -mondta Zidane a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. „Az lenne a legjobb, ha már holnap távozna.”

„Nem személyes, nincs gondom Bale-lel, de meg kellett hoznom ezt a döntést. Eljön az idő amikor szükség van váltásra és ilyenkor az a legjobb, ha külön válnak az útjaink.”

„A távozás az edző és a játékos döntése is, aki ismeri a szituációt.”

Sok új játékos debütált a Real Madridban, köztük a japán tehetség Takefusa Kubo is, aki jó teljesítményt nyújtott.

„Ez volt Kubo első meccse.” -folytatta Zidane. „Nem voltunk boldogak a vereséggel, természetesen győzni szerettünk volna, de a legfőbb, hogy megvan az első hivatalos meccse a csapatban.”

„Voltak pozitív dolgok. Jól kezdtünk és aztán a második félidőre teljesen megváltoztattam a csapatot. Nyomás alatt voltak problémáink.”

„Ez még az előszezon, a második meccsre változtatni fogok. Számomra az a legfontosabb, hogy ki nem kezdett a találkozón.”