Átigazolási HírekAtletico MadridReal Madrid

James az Atleticoban? Újabb hiba a Realtól

A MARCA szerint James Rodríguez csak az Atletico Madridért hajlandó elhagyni a Real Madridot, mert nem szeretne elköltözni a spanyol fővárosból.

James álma az volt, hogy a Királyi gárdába tér vissza a Bayern Münchentől, de Zinedine Zidane ezt összezúzta.

A kolumbiai játékosnak megvolt a lehetősége, hogy a Napoliba igazoljon, de mióta a Matracosok képbe kerültek minden megváltozott. Most már a Diego Simeone által edzett városi rivális a favorit nála.

Jamesnek megvan a joga megválasztani a saját sorsát. Viszont a Real Madrid hatalmas hibát követ el, ha valóban az Atleticoban folytatja, attól függetlenül, hogy mennyi pénzt kapnak érte.

Pérez a tűzzel játszik:

Amennyiben a kolumbiai játékos csak pár utcával távolabb költözik akkor a szurkolók kritikája a vezetőségre fog zúdulni és Florentino Pérez tudja ezt. Tulajdonképpen a tűzzel játszik.

A Real Madrid már elengedte Marcos Llorentét az Atleticohoz a nyárán, egy másik játékost akinek a szíve a Királyi Gárdáért dobogott.

Az az üzlet is jó pár szurkolót felháborított. Viszont Llorente valószínűleg soha se fogja betölteni azt a szerepet az Atleticonál, mint James.

James könnyen az Atletico új vezérévé vállhat:

Llorente védekező középpályás, aki ritkán lép át az ellenfél térfelére, Ő nem fogja eldönteni a mérkőzéseket, a fő feladata, hogy betömje védekezésben a lyukakat, sokkal taktikusabb focista. Nagyszerű játékos, de sose fog olyan hypeot kapni mint a kolumbiai válogatott játékos.

James más tészta. Ha a legjobb formájában játszik, akkor az Estadio Wanda Metropolitano imádni fogja a különleges bal lábát. Képes 15 gólra is egy szezonban. Nem mellesleg Diego Costát és Alvaro Moratát is tömheti labdákkal, hiszen kiválóan passzol.

A korábbi Monaco sztár simán az új Atletico vezére lehet. Igaz a Bayern Münchennél ez nem sikerült, amiben sérülései is közre játszottak.

A tehetsége megkérdőjelezhetetlen és nehéz elképzelni, hogy egy ilyen játékost hogyan engedhet át a Real Madrid az egyik legnagyobb riválisához.

Amennyiben James sikeres lesz az Atleticonál úgy a kár még nagyobb lesz a Real Madridnál.

Viszont az Atletico Madridtól ez hatalmas húzás és egy újabb nagyszerű játékossal erősíthetnek.