Átigazolási HírekLa LigaNapoliReal MadridSerie A

Napoli szeretné, ha a Real Madrid engedne James árából

James Rodríguez jövője már egy ideje kérdéses a Real Madridnál. A legesélyesebb befutó érte a Napoli lehet, azonban szeretnék, ha a Blankók engednének az árából.

Rodríguez még 2014-ben csatlakozott a Real Madridhoz az AS Monacotól. Akkor pont a Napoli jelenlegi menedzsere, Carlo Ancelotti vitte a Királyiakhoz. Azonban Jamesnek nem jutott elég játéklehetőség a Spanyol fővárosban, így 2017-től kölcsönben játszott a Bayern Münchennél.

Zinedine Zidane, a Real Madrid menedzsere, nem számol a kolumbiai középpályással, így hajlandóak elengedni, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte. A Marca értesülései szerint 42 millió euróra tartják, viszont a Napoli ezt sokalja.

A transfermarkt jelenleg 50 millió euróra tartja a 28 éves játékost.

„A szívünkbe zártuk, különösen az edzőnk, aki a legjobbat volt képes kihozni belőle.” – nyilatkozta Aurelio de Laurentiis a Sky Italia-nak.

„A probléma az, hogy a Real Madriddal kell tárgyalnunk. Makacsok vagyunk, nem akarjuk megadni a Florentino Pérez álltal kért igazságtalan átigazolási árat.”

„Nem sietünk, mivel a csapatunk már most nagyon erős. Csak küzdenünk kell.”

„A küzdelem azok között zajlik, akik eladni akarnak és akik venni. Mi vagyunk, akik meg akarjuk venni, de nem akarunk hibákat elkövetni.”

„James a legpiacképesebb játékos Cristiano Ronaldo és Messi után.” – zárta de Laurentiis.

A Napoli szívesebben venné kölcsön a kolumbiai válogatott játékost, vásárlási opcióval, mint hogy most leigazolják.

„Nem adtuk fel, hogy sikerüljön megegyeznünk, azonban a Madridnak meg kell fontolnia, hogy jobban járnak ha eladják, vagy kölcsön adják, mint hogy boldogtalan legyen a klubnál.”