Uncategorized

„Messi-nek el kell fogadni amikor veszít” – Tite.

A Brazil válogatott edzője, Tite és csapatkapitánya Daniel Alves Messi-t bírálta a Copa America bronzmérkőzés utána nyilatkozatáért.

A Brazil válogatott edzője bírálta Messit amiért panaszkodott a játékvezetésre a Copa America mérkőzésen. Brazília megverte a Messi-vel felálló Argentin válogatottat az elődöntőben és vasárnap 3-1 arányban legyőzte a Peru-i válogatottat. Ezzel elnyerte a Copa America trófeát.

Titte Messi nyilatkozatáról:

„Több tiszteletet kell mutatnia Messinek másokkal szemben és el kell fogadnia azt amikor veszít.” – Mondta Tite aki az elődöntő előtt dícsérte a játékvezetőket.

Ugyanakkor úgy gondolja, hogy Messit ezért nem kellett volna leküldeni a pályáról és elég lett volna egy sárgalapos figyelmeztetés is. „Messit igazságtalanul állították ki Chile ellen. Ez csak sárga volt. De óvatosabbnak kell lennie.”

Daniel Alves Messi nyilatkozatáról:

A Brazil válogatott csapatkapitánya Dani Alves elmondta, hogy korábbi játékostársa véleményével és nyilatkozataival nem érte egyet, hiszen a brazil csapat-ban rengeteg profi játékos és szakember dolgozott azon, hogy elérjék ezt az eredményt.

„Nem értek egyet azzal amit mondott [Messi]. Profi játékosaink vannak, akik sokat dolgoztak ezen a megméretettésen és akik megküzdöttek érte. Megérdemelten ejtettük ki őket. Ez egy igazán különleges eredmény. Nem kell azzal foglalkoznunk, amit mások mondanak, még akkor sem, ha épp Messi.” – nyilatkozta Daniel Alves az ESPN-nek.

Forrás: espn.com

Messi nyilatkozatát korábban a CONMEBOL is elítélte, akik twitteren reagáltak az argentin klasszis szavaira. Erről itt olvashattok.

Az 5-szörös Aranylabdás nyilatkozatát pedig itt találjátok.