Uncategorized

Messi nem vette át bronz érmét, szerinte a Copát Brazíliának „kell” megnyernie

Leo Messi nem vette át a harmadik helyért járó díjat, miután kiállították a 2:1-re megnyert Chile elleni bronz meccsen. A Barcelona sztárja később újságíróknak elmondta, hogy miért maradt az öltözőben.

A kiállítás

„A sárga lap bőven elég lett volna mindkettőnknek. Nos, talán befolyásolta a döntést amit korábban mondtam. Az a legfontosabb, hogy a csapat jó helyen végzett. Talán ez eleve el volt döntve és azért kellett bűnhődnöm, amit korábban mondtam.”

Messi nem vette át az érmét

„Nincs szükségünk rá, hogy részesei legyünk annak a korrupciónak, amit elszenvedtünk a tornán. Nem kell részt vennünk ebben a tiszteletlenségben, amitől szenvedünk a Copa Americán. Sokkal tovább is juthattunk volna, de nem engedtek minket döntőt játszani.”

Argentína teljesítménye

„Nyugodtan távozok a tornáról. Büszke vagyok, hogy a csapat mindent kiadott magából. Remélem megkapják a kellő tiszteletet, még sokkal többre képesek.”

A Copa America

„A csapat megmutatta, van karaktere. Nem könnyű vereséggel kezdeni (Kolumbia), és utána egy döntetlennel (Paraguay). Ez erősebbé tett minket és végül pozítiv érzésekkel fejeztük be.”

Messi Agüeronak adott gólpasszáról

„Láttuk, hogy reklamálásuk miatt óriási lyuk nyílt és el tudtam végezni a szabadrúgást. Talán máskor megtudták volna állítani a figurát, de most nem, és góllal fejeztük be.”

A döntő: Brazília – Peru

„A Copát Brazíliának kell megnyernie, remélhetőleg a bírók és a VAR nem fogja befolyásolni és megengedik Perunak, hogy játszanak, de ez nem valószínű.”

Scaloni továbbra is a szövetségi kapitány marad

„Jobbak lettünk és megtaláltuk a ritmust. Az hogy decemberig marad stabilitást ad nekünk.”