FociPremier League

Wolverhampton Wanderers: egy új top csapat születőben?

Bár nem a Wolverhampton a Premier Leauge idei kiírásának a legnagyobb esélyese de ennek ellenére érdemes odafigyelni a Farkasokra. A 2017/18-as szezonban a Wolves a másodosztály bajnokaként tért vissza a Premier Leauge-be ahol nem is teljesített rosszul hiszen a 2018/19-es szezonban a 7. helyet szerezték meg így kvalifikálták magukat az Európa selejtezőjébe ahonnan egészen a negyeddöntőig meneteltek itt a későbbi győztes a Sevilla állította meg őket.
A korona vírus által megtépázott 2019/20-as szezonban is a 7. helyet érték el ám nem indulhattak el az EL-ben hiszen ezt a 5. helyezett Leicester City a 8. helyzett kupa győztes Arsenal érdemelte ki míg selejtezőkön keresztül pedig a 6. helyezett Tottenham kerülhet be a 2. számú európai kupa sorozatba.
De ennek ellenére is érdemes figyelni őket hiszen képesek meglepetést okozni mint amikor az előző szezonban oda-vissza leverték a Man. City-t. Nemrégiben ért véget az első fordulós mérkőzésük amit a Sheffild United ellene amit 0-2-re megnyertek.

Ti mit gondoltok? a Wolves idén okozhat (pozitív) meglepetést vagy tartja majd ezt a szintet?