AC MilanÁtigazolási HírekReal Madrid

Amiért az AC Milan belement a sima kölcsönbe Diaznál

Brahim Diaz megérkezett Olaszországba és a szokásos orvosi vizsgálatok után az AC Milan játékosa lesz.

A MilanNews szerint az elmúlt hetekben merült fel ötletként a 21 éves játékos leigazolása, akivel a vezetőség a csapat támadó szekcióját akarja megerősíteni amilyen gyorsan csak lehet.

A tárgyalás nem volt könnyű a Real Madriddal. Nem akartak végleg lemondani a játékosról, visszautasították a Milan ajánlatát, ami egy vételi és visszavásárlási opciót is tartalmazott volna.

Napokig tárgyaltak a megfelelő formulán és kedden végül megállapodtak, így a játékos áteshet a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Előtte még kell egy önkéntes koronavírus teszt, aminek negatív eredménye után csütörtökön és pénteken jöhet a sima vizsgálat.

Brahim Diaz így a Milan játékosa lesz egy évre kölcsönbe, és az edző Pioli már számolhat vele az Európa Liga selejtezőiben is.

A hírek szerint a két klub a szezon során ismét találkozni fog, hogy a végleges megvásárlásról tárgyaljanak. Ez egyfajta úriemberek közötti megállapodás, amiben nagy segítsége volt a kluboknak Edoardo Crnjar, aki miatt nem szakadtak meg a tárgyalások.