AC MilanÁtigazolási HírekChelsea

AC Milan: Bakayoko fizetés csökkentéssel segítené elő visszatérését

Eladások és hosszabbítások között az AC Milan élénken követi az átigazolási piacot, hiszen az elkövetkező hetekben szeretnék megerősíteni csapatukat, amire tulajdonos is áldását adta.

A jobbhátvéd poszton kívül az egyik legfontosabb feladat a középpálya megerősítése, mert Bennacer és Kessie mögött szinte nincs senki. A Gazzetta Dello Sport szerint Tiemoue Bakayoko a kiszemeltek között van.

Sőt! A Rossoneri nagy vonalakban már megegyezett a játékossal a személyes feltételekről, így a francia középpályás csalódás keltő monacoi szezonja után visszatérhet a Milanhoz.

Eddig a legjelentősebb problémát a fizetése okozta, de Bakayoko hajlandó csökkenteni rajta, hiszen realizálta a milánói csapat a legalkalmasabb hely ahol újra a megfelelő sínre teheti karrierjét.

Az újság szerint a megegyezés tegnap este végre megtörtént, és már csak egy probléma van, az pedig a Chelsea által kért 20 millió euró a 25 éves játékosért, igaz ez jóval kevesebb, mint amit fizetek érte (40 millió euró), de ezt is kicsit lejjebb vinné a Milan.

A megállapodás valószínűleg kölcsön, kötelező vásárlási záradékkal lesz. Bakayoko már beleegyezett az átigazolásba, és most már csak a két klubon múlik, hogy lesz-e üzlet.