La LigaReal Madrid

Real Madrid: Hazard formája

Eden Hazard elutazott a Real Madrid csapatával Andalúziába hétfőn, ám nem lépett pályára a csapata Granada elleni 2-1 arányú győzelme alkalmával.

Sokan reménykedtek benne, hogy a belga a kényszerszünet alatt felépül sérüléséből, és újra formába lendül majd. Hazard jó állapotban volt az újrakezdést követően, és szerepelt is az első mérkőzésen. A harmadik mérkőzésen viszont már csak a padon kapott helyet, és az utolsó 4 meccsen összesen 8 percet játszott.

Az Espanyol ellen szedett össze egy sérülést és Zidane úgy döntött inkább pihenteti. „Edennek nagyon jól kell teljesítenie, ha játszik, és jelenleg nincs a legjobb formájában.”-mondta Zidane a Granada elleni meccs után. „Ez egy kicsit komplikált helyzet, de remélem csütörtökön már 100%-os formában lesz.”

Hazard eddig 15 La Liga meccsen játszott, ahol 1 gólt szerzett csak, miután egy bokasérülés miatt csaknem 200 napot kihagyni kényszerült. Egyszer kihagyott 3 hónapot novembertől a sérülése miatt, majd 3 hónapot februártól a sérülés miatt szükséges műtét okán. A Real Madrid tisztában van vele, hogy a belga nélkül játszani olyan luxus, amit nem engedhetnek meg maguknak sokáig.