Tottenham

Mourinho: Mennyi idő is kellett Kloppnak?

A Tottenham edzője, Jose Mourinho magabiztos, hogy a Tottenham képes trófeákat nyerni, és szerinte nincs szükség „nagy befektetésekre” a nyáron.

Mourinho november három éves szerződést írt alá a csapattal, és biztos benne, hogy ez idő alatt trófeát tud nyerni, amire a klubnál 2008-as Liga Kupa győzelem óta nem volt példa.

„Mennyi idő is kellett Jürgennek (Klopp) és a Liverpoolnak?” -mondta Mourinho.

„4 év, 4 szezon. Megvették a világ legjobb kapusát, megvették az egyik legjobb közép hátvédet, és így tovább, és így tovább…”

„A 3 éves szerződésemre koncentrálok. Hiszem, hogy ez alatt trófeákat nyerhetünk, ha még sem akkor majd új éra lesz a klubnál. Amennyiben csak 3 évet leszek a klubnál akkor is boldog leszek”

„A klubért dolgozom, és nem gondolok magamra. Nem győzöm elégszer mondani, az ambicióim azonosak, de talán most már abban a korszakban vagyok, amikor kevesebbet nézzem sajátmagam és a rekordjaimat, inkább a klubra figyelek.”

„Optimista vagyok, mert első naptól ezen dolgozunk. Lesznek változások a keretben, és ehhez nem kell majd óriási befektetés a klubtól, mint tavaly nyáron.”

forrás