AC MilanFociInterSerie A

Balotelli: a legjobb sztorik az őrült olaszról

Mario Balotelli hihetetlen tehetséggel lett megáldva, de nem csak a labdarúgás, hanem a hülyeségek terén is. Igazi csillagnak számított az Internél, ám sorozatos balhéi a csapattársakkal és az edzőkkel, valamint őrült – és egyben elképesztően vicces – természete elindította lefelé a lejtőn. Mikulás, tűzijáték, iPad, egy hontalan és persze azok a bizonyos balhék. A legőrültebb történetek Super Marióról.

Ez a cikk eredetileg a focijava.hu oldalon jelent meg.

Az olasz támadó egy kiszámíthatatlan és megfejtethetetlen figura, aki sokszor képtelen volt viselkedni. Csapattársainak sem lehetett könnyű dolguk, az öltözők falai bizonyosan számos Balotellihez kapcsolódó tréfának és hasonlóknak lehettek szemtanúi. Nagy kérdés, miért és mikor lett ilyen Balotelli. A Ghánában született játékos egyből nevelőszülőkhöz került, majd pályafutása során is több kudarc érte, Mancini Cityjéből kikerült az EB után, s innentől klubról-klubra vándorolt. Előtte pedig Mourinhóval veszett össze az Internél. Ezenfelül az is közismert, hogy az olasz szurkolók sem voltak oda érte… Na, de elég a szövegből, lássuk a Balotelli-legendákat!

Mikulás, Mikulás

Sky Sport infói szerint, állítólag 2011 karácsonyakor Balotelli Mikulás jelmezbe öltözött, és pénzt osztogatott arra járó embereknek. Mancini, a zűrös olasz ék akkori trénere így reagált a pletykára: „Nem tudom, de mivel Balotelliről van szó simán lehetséges. ” Természetesen csak találgatni lehet, hogy igaz-e, ám tudjuk, neki nincs lehetetlen…

Dartsozzunk!

Balotelli – szintén a City játékosaként – úgy döntött, hogy egy darts nyilat dob klubja ifistái közé, pusztán azért, mert unatkozott. Az esetnek nem lett következménye – kivéve a sajtóban.

Ez uncsi, inkább játszok kicsit!

2012-es EB-selejtező, Balotelli, iPad. Talán a legjobb Balotelli-sztorik közé tartozik. Feltételezések szerint a ghánai származású futballista magával vitte iPad-jét a kispadra, s azzal foglalta el magát. „Csak a bemelegítésre vittem magammal a készüléket, a kispadra nem” – mentegetődzött az olasz támadó. (La Repubblica)

Így kell ünnepelni

Balotellinek teljesen más véleménye van a fürdőszobáról, mint az átlagembernek. Barátaival tűzijátékot szerettek volna kilőni az egyik ablakból, a helyszín pedig melyik másik szoba lett volna, mint a fürdőszoba. Azonban a tűzijáték kigyulladt, végül a tűzoltók fékezték meg a lángokat. A sztár háza kis híján leégett.

Super Mario másik oldala

Ám azért Balotelli szokott értelmes dolgokat is csinálni a pályán kívül: gyakran jótékonykodik, van egy szervezete is és egyszer például 1000 fontot adott egy hajléktalannak.

Nagyon gazdag

Cikkünk főhőse számos autóbalesetet szenvedett már az idők során, a legemlékezetesebb ez volt. Éppen edzésre menet szenvedett balesetet Mario, akinél 5000 fontot találtak készpénzben a rendőrök. „Mert oltárian gazdag vagyok” – így felelt arra a kérdésre a rendőröknek, hogy miért van nála ennyi pénz.

A Brescia támadója balhézni is nagyon tudott, számtalanszor kiállították, szám szerint 12 alkalommal. Yaya Touré, Vincent Kompany, José Mourinho, Aleksandar Kolarov, Roberto Mancini. Pusztán néhány ember, akivel volt valamilyen konfliktusa pályája során – és ezzel csupán a jéghegy csúcsát karistoljuk.

De lelopta már csapattársai sapkáját, egy fotós gépét is majdnem megkaparintotta. Megszenvedett jelölő trikókkal, rugdosta a játékoskijárót, megfeledkezett az Inter-Milan rivalizálásról, valamint úgy trollkodta csapattársait, akár egy 10 éves.

Sajnálatos, hogy viselkedésének hála ennyire elvesztegette tehetségét. Sokkal jobb karriert futott volna be, ha benő a feje lágya, de őrült ötletekben nincs párja.

További focis tartalmakat a focijava.hu oldalon találsz.

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Források: Bleacher Report , Daily Mail és Goal

Kiemelt kép: imago images/AFLOSPORT

Foci Java

https://focijava.hu