La LigaReal Madrid

Real Madrid: Bale és a szemmel látható feszültség

A Real Madid legutóbbi Valencia elleni meccse előtt 40 perccel már az összes játékos az öltözőben volt, Gareth Bale-t kivéve. A walesi még át sem öltözött, és a pályán beszélgetett az egyik erőnléti edzővel. Ezzel persze semmilyen szabályt nem szegett meg, de az a tény, hogy egy ilyen fontos meccs előtt nem volt a csapattársaival sok emberben kétségeket ébresztett.

Az már egyértelmű, hogy nem Bale Zidane első számú választottja a csapatban. Bale saját bevallása szerint ennek az okát nem igazán érti. A Celta elleni meccs után kimaradt a csapatból a Levante ellen, majd a padon kezdett a Manchester City, a Barcelona és a Betis ellen is.

A Manchester City ellen Zidane becserélte a csapatba, de egyáltalán nem volt vele megelégedve. Ezek után a Barcelona és a Betis ellen be sem cserélte. A Real Madridhoz közel állók úgy vélték, hogy a kényszerszünet majd begyógyítja a sebeket Bale és Zidane között, de ez nem így történt.

Az Eibar ellen fél órát kapott a walesi, de azóta mintha még hátrébb csúszott volna Zidane rangsorában a bevethető játékosok közül, Rodrygo Goes, Vinicius Junior, Lucas Vazquez és Marco Asensio mögé.