Barcelona

A Barcelona és Messi közötti tárgyalások

A Barcelona és Leo Messi között megkezdődtek a tárgyalások a szerződés hosszabbításról, hogy amint lejárt a határidő az argentin kiléphessen szerződéséből.

A tárgyalások a klub elnöke Josep Maria Bartomeu, illetve a játékos apja és egyben ügynöke, Jorge Messi között zajlanak, a felek már megállapodtak a fontosabb feltételekben.

A klub két éves hosszabbítást ajánlott fel, amit Messi elfogadott, így 2023-ig fog szólni új szerződése, de minden évben opciója lesz kilépni belőle.

Ebből nem engedett Messi, szeretné azt a szabadságot, hogy minden szezonban ő dönthesse el fizikailag rendben van-e még egy idényre.
Így ha úgy érzi ez már nem az Ő szintje, akkor lehetősége lesz távozni.

A fizetése ugyanaz marad

A játékos fizetése nem lesz magasabb, és ebben mindkét fél megegyezett, hiszen megértik, hogy a koronavírus utáni gazdasági helyzetben nehezebb lesz a klubnak.

Még pár dolog hátra van, de a szerződés hosszában és összegében már megyezett Bartomeu és Jorge Messi. Nehéz megmondani, hogy mikor lesz vége a tárgyalásoknak, de jól haladnak a felek, és mindkét fél boldog attól ahogy az ügy alakul.

Messi szerződés hosszabbítása a legfontosabb a klub számára.

forrás