Real Madrid

Casemiro: 2023

A Marca ma reggeli cikke hozta le a hírt, miszerint Casemiro meghosszabbította a szerződését 2023-ig a Real Madriddal

És ez senkit nem lep most meg, hiszen nagyon jól tudjuk: a brazil a jelenlegi keret egyik alap pillére. Ebben a szezonban az övé a legtöbb játékidő, és a szünet után is nagy valószínűség szerint folyamatosan a kezdőben kap helyet.

229 hivatalos mérkőzése van fehér mezben, négy BL győzelem, három világkupája, egy bajnokság, egy kupa, valamint két spanyol és európai szuper kupa . Ráadásul a brazil válogatottban is stabil játékos, mellyel utoljára Copa América bajnok volt.

Casemirot egyaránt szertik és tisztelik a játékosok (az ellenfelek is), a rajongók, az edzők de még a játékvezetők. Mindig látja a játékot, pontosan tudja mikor és hol, hogyan kell beavatkoznia, határozott, erős ugyan de nagyon ritkán durva vagy szabálytalan. Amennyiben a 2023-ig tartó szerződését kitölti (és miért ne?) úgy teljes évtizedet fog eltölteni a Királyi Gárda színeiben.

Mi, a csapat szurkolói pedig ennek maximálisan tapsolni fogunk. Kétségtelenül kedvenc, kétségtelenül és megingathatatlanul az egyik olyan tagja a keretünknek, akiben ott a madridizmus.