La LigaReal Madrid

A Real Madrid a következő szezonban is számít Raúl szolgálataira a Castillánál

A Real Madrid Castilla edzője jövőre is Raúl Gonzalez lesz. Annak ellenére, hogy a labdarúgás teljes egészében fel van függesztve hetek óta, a fontos megbeszélésekre sikerült sort keríteni. Ilyen megbeszélés volt a fiókcsapat jövőjéről szóló is.

A Castilla jelenleg a 7. helyen áll a Segunda B-ben és a klub továbbra is töretlenül bízik a korábbi csatárlegenda képességeiben. Raúlnak sikerült mindenkit meggyőznie edzői teljesítményével, különösen Florentino Perezt, aki mindenképp a Real Madrid kötelékében szeretné tartani őt. Az elnök feltett szándéka az is, hogy egy nap majd Raúl veszi át a helyét Zidane-nak az első csapatnál.

A legújabb projektjük az az, hogy 60 potenciális játékosból kiválasszák a Castilla keretét a következő szezonra. Ebbe a 60 játékosba beletartozik a jelenlegi keret, a kölcsönben lévő játékosok és az U19-es osztály is. A válogatások már elkezdődtek, a végleges döntésre majd a későbbiek folyamán kerül sor.

Az U19-es csapatnál sem lesz változás, továbbra is Dani Poyatos lesz a szakvezető. Ez a csapat jelenleg vezeti a saját bajnokságát, és a Juventus lenne a következő ellenfelük az UEFA Ifjúsági Ligában a legjobb 16 között.