AC Milan

Donnarumma dilemmája

Az AC Milan kapusa, Gianluigi Donnarumma óriási dilemmában van, hiszen választania kell a hűsége és a saját ambíció között a Gazzetta dello Sport szerint.

Donnarumma 2017-ben sem hosszabbított könnyedén, és szerződése hamarosan megint lejár.

Amennyiben nem sikerül megegyezniük a hosszabbításban, abban az esetben a csapatnak a nyáron el kell adnia az Olasz Válogatott kapust, mert nem veszíthetik el ingyen.

Gigio mindig is Milan játékosként tekintett magára, többször is kifejezte szerelmét a klub iránt, de ugyanakkor több nagy klub is figyeli a helyzetét.

A Gazzetta dello Sport szerint jelenleg a tárgyalások nem haladnak, viszont a klub tudja, hogy fontos megegyeznie a fiatal kapussal.

A cikk szerint a Milan tisztában van vele, hogy a másik opció a nyári értékesítése, viszont attól tartanak, hogy a jelenlegi koronavírus helyzet miatt jelentősen esni fognak az átigazolási árak, és csak 25-30 millió euró körüli összeget kaphatnának érte.

A Milan jelenleg 7. a bajnokságban, így megvan a kockázata, hogy jövőre megint nem játszhatnak európai kupasorozatban. Ez is befolyásolhatja Donnarumma döntését, aki szeretne játszani Európa legfontosabb kupasorozataiban is.