Tottenham

Harry Kane: Trófeákat akarok nyerni

Harry Kane elismerte, hogy távozhat a Tottenham Hotspurtől a következő szezon után, mert trófeákat akar nyerni.

Kane több egyéni díjat is nyert, amióta 2014-ben berobbant a Tottenhamban, de a csapatsikerek elkerülték. A Juventus és a Real Madrid is szóba került a játékosnál.

„Ez egy olyan dolog, amire nem tudok se igen és se nemet mondani. Imádom a Spurst és ez sose fog változni.” -a mondta Instagram Liveban feltett kérdésekre.

„De ez az amit mindig mondok, hogy ha úgy érzem nem fejlődik a csapat, vagy nem a megfelelő irányba haladunk, nem az az ember vagyok aki itt fog maradni.”

„Ambiciózus játékos vagyok, aki fejlődni akar, jobb akarok lenni, szeretnék az egyik top játékos lenni.”

„Azon múlik mi történik a csapattal és hogyan fejlődünk. Szóval nem mondhatom biztosan, hogy örökre itt leszek, ahogy az ellenkezőjét se.”

A Spurs a nyáron nagyobb vérfrissítésen fog átesni, az a keret, amivel elérték a 2019/20-as Bajnokok Ligája döntőjét, már amúgy is kezd felbomlani .

„Ezt mondjuk már évek óta, fantasztikus csapatunk van, de ilyen, vagy olyan okok miatt nem sikerül trófeákat nyerni. Amikor kintről nézed, úgy tűnhet meg van hozzá a csapatunk.”

„Nehéz ezt elfogadni játékosként. Mindent meg akarok nyerni, szóval amikor közel vagyunk hozzá és nem sikerül, akkor nehéz elfogadni az újraépítést.”

„De nézőpontom szerint és a csapat szempontjából is, mindent meg kell tenned amit csak tudsz, a legjobbadat nyújtani minden meccsen, hogy trófeákat nyerhess. Különböző okok miatt még nem vagyunk ott.”

„Jövőre, ez lesz Mourinho első éve, hogy vele csináljuk végig a felkészülést és hozzáadhatja az értékeit a csapathoz, aztán meglátjuk mi lesz.”

„Természetesen győzni akarok, trófeákat akarok, előbb vagy utóbb elkezdem. Szóval meglátjuk,, hogyan alakulnak a dolgok.”