Juventus

Juventus: Cristiano Ronaldo is beleegyezett a fizetés csökkentésbe

Giorgio Chiellini beszélt csapattársaival, és megállapodtak a fizetés csökkentésbe, beleértve Cristiano Ronaldot is, aki 3,8 milió eurót elenged a Juventusnak.

A Bianconeri játékosainak és személyzetének véget ért az önkéntes karanténjük, és amíg Continassa még mindig zárva marad, a játékosok otthon készülnek.

A Tuttosport szerint a klub kapitány Chiellini a J Hotelben maradt, és videó megbeszélést tartott a keret meghatározó játékosaival, miután beszélt az elnök, Andrea Agnellivel és az igazgató Fabio Paraticivel.

Gigi Buffon, Leonardo Bonucci és Cristiano Ronaldo volt a vonalban, és elég támogatást kapott Chiellini, hogy a többi játékos is megkérje fizetés csökkentésre amíg tart a koronavírus járvány.

A tárgyalások és megbeszélések még nem értek véget, mert minden játékosnál más a konstrukció, de alapvetően mindenki megérti, hogy szükség van rá, mert nincsenek meccsek.

A fizetés csökkentés arányos és következetes lesz, a többet kereső játékosok többet is fognak veszíteni, beleértve Cristiano Ronaldot is aki nettó 3,5 millió euróval kevesebbet fog hazavinni.