Átigazolási HírekBarcelonaInter

Barcelona: Martinez egyre közelebb

A Barcelona szeretne a nyáron egy nagy nevet igazolni és az Interes Lautaro Martinez lett az első számú célpontjuk, mert Ő megszerezhető. A koronavírus által kialakult helyzet bonyolulttá teszi, de a klub tovább dolgozik az üzleten.

Hónapok munkájával a Barca elérte, hogy a csatár őket akarja és most már „csak” az Interrel kell megegyezni. Martinez a Camp Nouba szeretne igazolni.

Egy évvel ezelőtt vették fel a támadó képviselőivel először a kapcsolatot. A Barca szépen haladt, és decembertől elkezdték a tárgyalásokat. Nem egyszerű, de reménykednek.

Martin Braithwaite februári leigazolása utána a Barca összeült és megbeszélték a nyári szerződtetéseket, ahol Josep Maria Bartomeu elfogadta Martinez átigazolását.

A Barca egyértelművé tette, hogy kezdő lesz. A támadónak kétségei voltak Luis Suarez miatt, és hogy a Barcelona nem fog két támadós rendszerben játszani.

A szükséges garanciák után Martinez szeretné az átigazolást. Mindig is szeretett volna Lionel Messi mellett játszani, remek kapcsolatot ápolnak a válogatottnál.

Most már minden csak a két csapat megállapodásán múlik. A koronavírus helyzet miatt nehéz, de a klub optimista.

forrás