Átigazolási HírekBundesligaFociManchester UnitedPremier LeagueUncategorized

„Passzolna hozzá a német foci, jól járna vele a Manchester United” – Manoochehri

A Manchester United egy kiváló tehetséget nézett ki magának, Bellingham Jude-ot, aki jelenleg Anglia másodosztályában a Birmingham City középpályáját erősíti.

Az ESPN információi szerint nem csak a Manchester United követi a 16 éves játékost, hanem a Borussia Dortmund is őt szeretné megszerezni.

„A Manchester United nagyon jól járna ezzel a játékossal” – mondta Sam Manoochehri, a Birmingham City volt ifjúsági fejlesztési edzője a Daily Mirror-nak.

„De a Dortmundnak is egyaránt megfelelne a csoda középpályás, aki most nagy figyelmet kap mindenhonnan. Bellinghamhoz tökéletesen passzolna a német foci” – folytatta

„És nézd meg, mi folyik most a Chelseanél. Reflektorfényben a sok tehetséges, fiatal játékos, akiknek hatalmas jövőjük van, mint pl. Billy Gilmournak.

„Azt kell mondjam Jude Bellinghamnak meg kell győződnie arról, hogy elegendő játéklehetőséget kap a Vörös Ördögöknél, vagy a sárga feketéknél, mivel ha nem, jobb volna számára, ha a Birmighamben maradna.”

„Nem szabad elsietnie a döntést, ugyanis romba dőlhet a karrierje, nem játszatják és a kölcsönszerződések áldozatává fog válni. Ezt biztosan nem akarja.” – fejezte be Sam Manoochehri