Juventus

Szczęsny: Készen fogok állni.

A Juventus kapusa Wojciech Szczęsny szerint „nem könnyű” a helyzet, de egyértelmű, hogy készen áll folytatni a szezont.

A Bianconerinek letelt a 2 hetes karanténja, viszont a lengyel válogatott szerint „muszáj otthon maradni”, „és edzeni kell minden nap”, hogy készen álljanak a Seria A 2019-20-as folytatására.

„Már több, mint két hete, hogy karanténban kell lenni. Egyedül vagyok, mióta a családom visszatért Lengyelországba”, nyilatkozta a Sky Sports Italianak. ” Ez nem könnyű. Sokat alszok, viszont mellette rengeteget edzek, hogy formában legyek a szezon folytatására.”

A Juventus védője, Daniele Rugani kapta el először a koronavírust a csapat játékosai közül, majd Matuidi, őt követte Paulo Dybala.

„Szomorú hírek voltak, de ezen látszik, hogy nagyon komolyan kell venni”, hozzátette a kapus. „Az egyetlen megoldás, hogy OTTHON KELL MARADNI.”

A Juventus előző Serie A meccsén 2-0-ra győzött az Inter ellen zárt kapuk mögött. Ez volt az utolsó forduló, hiszen ezután megérkezett a vírus, és többen is elkapták.

„Jól játszottunk, megnyertük, de a hangulat nem ugyanaz a szurkolók nélkül. Egy nagyon fura meccs volt” mondta. ” Tisztelnünk kell a szabályokat. Az az áldozatunk, hogy otthon maradunk, sok emberen segíthet, ezért muszáj ezt betartani!”