Átigazolási HírekBarcelona

Barcelona: Az egyik rivális klub miatt nem hosszabbít Ter Stegen?

Nem a Juventus, nem a PSG és nem is a Chelsea, hanem a Bayern München a legnagyobb probléma Marc ter Stegen szerződés hosszabbításnál a Barcelona közeli források szerint.

A német csapat szeretné Ter Stegent leigazolni 2021 nyarán, hogy Ő váltsa Manuel Neuert. Most a Bayern és Neuer közötti tárgyalások megrekedtek.

A Bayern és Neuer főleg a szerződés hosszán nem tudnak megegyezni, a német csapat 30 év feletti játékosoknak nem ad hosszú távú szerződést. Neuer jelenlegi szerződése 2021 nyaráig szól és a klub csak egy évvel hosszabbítaná meg.

A német rekordbajnok úgy érzi a Barcelona kapusa, Ter Stegen lenne a megfelelő pótlás. Igaz jelenleg Ter Stegen inkább maradna Barcelonában.

A Bayern szeretné elérni, hogy Ter Stegen ne hosszabbítson a Barcával (szerződése 2022 nyarán jár le), és a következő nyáron amikor már csak 12 hónap lesz hátra a szerződéséből, akkor megpróbálják leigazolni.

A játékos és a katalán csapat tárgyalnak egy új szerződésről, de nincs még megegyezés, mert a német kapus majdnem a dupláját szeretné, mint amit jelenleg csapata ajánl neki.

Ter Stegen boldog Barcelonában, de olyan fizetést szeretne, ami megmutatná mennyire fontos tagja a csapatának. Tudja, hogy a többi top kapus mennyit keres és jelenleg eléggé le van ettől maradva.

A Barca tudja, hogy a kérése jogos, de jelenlegi elég nehéz anyagi helyzetben vannak.

forrás