Átigazolási HírekBundesligaFociLa LigaReal Madrid

Real Madrid: Elképesztően mozgalmas nyara lesz idén a csapatnak

A LaLiga és szinte az összes európai liga májusig fel van függesztve, ha nem javul a helyzet, akkor a szezon lefújása következik. A Marca szerint nagyon mozgalmas nyara lesz a Real Madridnak, akkor is, ha idén már nem is lesz szezon.

Az újság címlapján az volt látható a mai napon, hogy el kell döntenie a „Királyi Gárdának”, megtartja-e a Frankfurtból érkező Jovicot, aki idén nem teljesített annyira jól, mint amennyire elvárták.

Első sorban Luka Modric jövőjéről kell dönteni, akinek a szerződése 2021 nyarán fog lejárni. Modric gyökeres változást hozott 2012-ben a Real Madridba, és idén is ugyanolyan formában van mint eddig, ám el kell gondolkodnia azon a spanyol klubnak, hogy megtartja és kockáztat a szerződésével kapcsolatosan, vagy nem hosszabbítanak, de érdemes figyelembe venni, hogy 34 éves. A másik opció, hogy eladják a nyár folyamán, és akkor nem távozhat semmiképpen sem jövőre ingyen.

Arról is döntenie kell a madridi együttesnek, hogy hamarabb visszahívja-e Odegaardot, vagy sem a Real Sociedad-tól.

A további lehetőségek: Hakimi már a 2. idényét húzta le a Borussia Dortmundban. Egyes információk szerint a Real Madrid vissza szeretné hívni a marokkóit, valamint az Ajaxtól le szeretnék igazolni Van de Beeket, és meg akarják tartani második számú kapusnak Areolat.