Átigazolási HírekBundesligaFociInterSerie A

Eldőlt Mario Götze sorsa, távozik.

Mario Götze, úgy mint Mats Hummels ingázik a Bundesliga két legnagyobbja a Dortmund és a Bayern között. Götze 2016-ban, Hummels pedig 2019 nyarán tért vissza a Dortmund együttesébe.

Hummelsről talán elmondhatjuk, hogy újra megtalálta a régi énjét, ami az elmúlt 1-2 évben nem volt meg a Bayernben, de még így sem nyújt olyan jó teljesítményt, mint amikor először volt a Dortmund védője.

Mario Götze azóta nincs jó formában, amióta visszatért a Bayernből a Dortmundba. A 2014-es VB döntőn ő szerezte a győztes gólt, azóta sokat romlott a teljesítménye. Az új szerződésével kapcsolatos tárgyalások már lezárultak. A sárga-feketék végül úgy döntöttek, hogy nyáron ingyen fog távozni a támadó középpályás.

A Sport1 állítása szerint Götze új csapata a Bayer Leverkusen, vagy a Serie A-ban szereplő Inter Milan lehet. A dortmundi játékos idén már nem bírta felvenni a versenyt a csapattársaival, többnyire nem tudott kezdőként, sőt csereként sem beállni, emiatt jól jöhet neki egy új csapat.

11 mérkőzést játszott idén a ligában, ezeken összesen 3 gólt szerzett, és a játékot sem tudta nagyon felvenni a sporttársaival.