AC MilanÁtigazolási Hírek

AC Milan: Raiola azt szeretné, hogy Donnarumma szerződése kifusson

Gigio Donnarumma jövője az AC Milan csapatánál egyre bizonytalanabb. A kapus szerződése 2021 júniusában lejár, és Mino Raiola nem ért egyet a klub stratégiájával, így a távozás egyre elkerülhetetlenebb.

Nyáron az AC Milan vagy meghosszabbítja sztárja szerződését vagy el kell adnia. A Rossoneri nem engedheti meg, hogy Donnarummát ingyen elveszítse 2021-ben. Tulajdonképpen ez katasztrófával érne fel a csapatnak.

A hosszabbítás óriási lenne az új projekt szempontjából, de még ez eladásból is jól kijöhet a csapat. Jókora profitot realizálnának és a fizetésekbe is sokat spórolnának.

A mai Corriere Dello Sport szerint az AC Milan jóval csapat-barátabb fizetést adna csak neki. Donnarumma jelenleg 6 millió eurót keres szezononként, és nehezen hihető, hogy belemenne egy fizetés csökkentésbe.

A klubnak így nem lenne más választása, el kéne adnia a játékost, aki a legjobb csapatok figyelmét is felkeltette. Jó pár csapat tehet jó ajánlatot az AC Milan asztalára.

Mino Raiola ellenben azt szeretné, ha játékosa hagyná, hogy lejárjon szerződése 2021 nyarán, így ingyen távozhatna, és bármelyik csapathoz aláírhatna.

Ezt az AC Milan természetesen nem engedheti meg, nem csak óriási gazdasági kár érné a klubot, hanem a megítélése is nagyot esne.

Donnarumma is igyekszik ezt elkerülni, mert imádja a klubot, és nem távozna így.