Hacienda BernabeuLa LigaReal Madrid

Home Office Real Madrid módra

A

amolyan sajátos Home Office munkát végeznek, azaz minden sportoló a saját otthonában kell elvégezze a napi edzését.

Természetesen a sajtó is igyekszik hírül adni, melyik játékos mivel, hogyan tölti most az idejét, de többen maguk is hírül adják a közösségi médiában, mint telnek napjaik.

Tegnap este jöt a hír, hogy a spanyol kormány lezárja és karanténba helyezi a teljes lakosságot, azaz a 47 millió lakosú ország is Olaszország sorsára jutott. Vagyis mától minden család egy tagja hagyhatja csak el otthonát akkor, ha bevásárolni megy, gyógyszertárba megy, vagy idős hozzátartozójához kell mennie azt segíteni. Az élelmiszerboltok, gyógyszertárak nyitva és persze mindent lehet kapni

Na de nézzük, kik mivel ütik el a rengeteg idejüket?

A legtöbb képet Sergio Ramos és Pilar Rubio osztotta meg a rajongókkal. Ha van család, ahol igazán jól szórakoznak, akkor azok Ramosék. A gyerekek figyelmének lekötése és energiáiknak levezetése nem könnyű feladat. De persze két ilyen találékony ember nagyszerűen megoldja.

A napi edzését szigorúan elvégző kapitány saját háza edzőtermében végzi. Kiegészítésként aztán jót fürdenek a medencében, meg is mutatták, hogy pancsol a család :

A ház asszonya pedig, aki negyedik babájukkal várandós, a televíziós munkáját is „hazavitte”. Mivel a műsor, amiben szerepel, élő adás lenne, jelenleg szünetet kell tartson, de a Ramos család már korábban karanténba vonult. Ekkor Pilar a gyerekeket is bevonta és saját konyhájából jelentkezett, egy süteményt készítettek el közösen :

Persze van idő mókázni, hol egymást fodrászolják, hol vicces képek készülnek. Egy biztos : kedves és szerethető emberek, akik feltalálják magukat ebben a helyzetben is.

Casillas kirándulni ment a családjával

Iker Casillas és csinos felesége a két gyerekkel kiruccant. Természetesen ez még a kijárási tilalom előtt, és persze nem egy zsúfolt parkba, hanem a természetbe. Szemmel láthatóan ők is nagyon jól érezték magukat :

Karim nehezen bírja

Karim Benzema egy videót tett közzé, amiben igyekszik viccesen amolyan „legenda vagyok” filmszerűre venni a figurát. De egy kicsit kiérződik, hogy nehezen viseli a bezártságot, még ha a kertjébe ki is tud menni, és vele van a család.

Fede babázik, James elutazna

Fede Valverde boldog kispapaként, ki is használja a hirtelen kapott időt, és amennyit csak lehet, a néhány hetes kisfiával tölt. Ezt a nagyon szerethető képet a saját Instagram oldalán osztotta meg :

A kialakult helyzet legnagyobb vesztese pedig minden bizonnyal James Rodríguez. A Zidane által egyébként is hanyagolt labdarúgó szeretett volna a két hetes házi karantén után hazautazni Kolumbiába. Ugyanis nagyon régen találkozott kislányával, Salomé-val. Modellként dolgozó barátnője Miamiba utazott volna egy munka miatt, és később csatlakozott volna hozzájuk. Most úgy néz ki, mind a ketten le kell mondjanak a terveikről.

Hazard és Asensio a visszatérésen dolgozik

Éppen a csapatnál elrendelt karantén előtti utolsó edzésen Isco már újra társaival edzett.

Hazard a műtét utáni rehabilitációs programját végzi, és nem kis aggodalomra ad okot a kialakult helyzet. A csapat orvosai ugyanis attól tartanak, hogy most, hogy a játékosok otthon étkeznek és edzenek, ismét fel fog szedni pár kilót.

Asensio visszatérése is nagyon közel, így biztosan nem örül annak, hogy bizonytalan ideig nem folytatódnak a versenyek.

Természetesen minden játékos megérti és elfogadja ezt a helyzetet, hiszen most a járvány lassítása a legfontosabb. De ahogyan mi sem, ők sem egyformák. Kinek könnyebb, kinek nehezebb ez az időszak.

Felhasznált források: Marca, AS, Don Balon, Di Mazio, Futbolred, kiemelt kép: rpp.pe Asesino otthoni edzése