BarcelonaNapoli

Vizsgálják a lehetőségét, hogy zárt kapus legyen a Barcelona – Napoli

Gerard Figueras, Katalán Sportminiszter, megerősítette, hogy vizsgálják a lehetőségeket, és elképzelhető a Barcelona – Napoli meccs zárt kapus lesz. A Bajnokok Ligája párharc visszavágóját március 18-án szerdán játsszák majd le.

„Ez egy lehetőség, és ezen a héten a kormány és a klub tárgyalni fognak az Egészségügyi Minisztérium ajánlásáról. Jelenleg nincs döntés. Napoli az egyik biztonságosabb környék, de Olaszország kiemelt kockázatú és követnünk kell a protokolokat. Azt se szabad elfelejteni, hogy több mint 5000 Napoli szurkoló érkezhet a meccsre.”

Figueras megerősítette a Deportivo információt, hogy elképzelhető az az opció, hogy a Barcelonának szurkolói nélkül kell kivívnia a továbbjutást. (A felek 1:1-est döntetlent játszottak Nápolyban, így jelenleg a Barca áll jobban idegenben lőtt gól miatt)

A legutobbi zárt kapus mérkőzés a Camp Nouban a Barca – Las Palmas volt 2017. Október 1-én. A Barca szerette volna, ha a népszavazás miatt elhalasztják a mérkőzést, de a La Liga ezt elutasította így kénytelenek voltak szurkolók nélkül lejátszani.

forrás