Átigazolási HírekBundesligaLiverpoolManchester CityManchester UnitedPremier LeagueVélemény

„Ez nem pénz kérdése, Sancho boldog itt” – Vége a pletykáknak

A Dortmund vezetősége (Watzke) úgy gondolja, hogy a nyáron Jadon Sancho biztos nem fogja elhagyni a klubot, hiába szerepel számos átigazolási pletykában.

Jadon Sancho „nagyon boldog” a Dortmundnál, és a német óriásnak van elegendő pénze, tehát hiába tesz akármekkora ajánlatot a Manchester United, azt a játékos és a klub is vissza fogja utasítani, mondta Watzke.

Spekulációk továbbra is vannak, hogy a kissé szenvedő „Vörös Ördögök” mégis a csodatinit céloznák meg a nyár folyamán. Több kevesebb sikerrel…

Sancho hatalmas formában van, nem is olyan régen történelmet írt, illetve még szezon kezdetkor is beállított egy rekordot.

Manchesteri visszatérése elég kalandos lenne számára főleg, hogy a Dortmund előtt a városi riválist a Manchester Cityt erősítette.

Az idényben Sanchonak van 14 gólja, és pont ennyi gólpasszt is osztott ki. A góllövő listán benne van a TOP 3-ban. Werner, Lewandowski, Sancho is 28 gólban vették ki a szerepüket, annyi különbséggel, hogy Werner és Lewandowski támadó, Sancho pedig szélső.

A Manchester United mellett még a Liverpool is érdeklődik az angol tiniért, ám Watzke úgy véli marad a szélső.

Watzke: „Azt hiszem tudja, hogy a klubnak komoly jövője van. Nem hinném, hogy el fog menni.”

Azonban Watzke elismeri, nem egyértelmű, hogy mi fog történni Sanchoval, de még nem kapott jelzést az angoltól, hogy távozna a csapattól. Jó kapcsolat van Watzke és Sancho ügynöke között.

A Dortmundnak jelenleg nincs pénzügyi problémája, sőt, a csapat kerete annyira erős, hogy a sérült Reus kérdéses, hogy hova kerül vissza a kezdő 11-be. A padon ott van még Reyna és valószínűleg Hazard is, illetve Haaland, Sancho, Reus elöl nehezen lesz megállítható. A védelmet kéne szerintem megerősíteni.

Watze hozzátette: „Ez nem pénz kérdése. Számunkra a legjobb helyzet az volna, ha maradna.”

„Nem szenvedünk pénz hiányban. Trófeákat akarunk nyerni. Erre több esélyünk van, ha Sancho marad.”