Real MadridLa Liga

Roberto Martínez: „Hazard visszatér a bajnokság vége előtt”

Roberto Martínez, a belga szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a Real Madrid és a Manchester City közötti összecsapást. A kapitány szereti közelről követni a játékosai sorsát. A Radio MARCA-nak adott interjút a meccs után.

„Beszéltem Edennel, és majd meglátjuk mikor tud visszatérni. Mindenki nagyon csalódott a sérülése miatt. Egy játékosnak együtt kell ezzel élnie. Eden nagyon kevéd meccset hagyott ki az elmúlt 8 évben, de meggyőződésem, hogy még a bajnokság vége előtt visszatér majd.”

A szövetségi kapitány beszélt még az EB megrendezésének az új formájáról is. „Nem látok egyértelmű favoritokat. 8 egyenlően erős válogatott van, ami jó.” Majd a látott meccsről is kérdezték: „Jó meccs volt, még bármi lehet a vége. Jesus szabálytalanságát nem láttam tizenegyesnek. Ramos ment a labdára, Gabriel Jesus keze a hátán volt, de ez nem akadályozta, hogy a labdához férjen. A kontaktus maga meg nem elég egy büntetőhöz.”

Az El Clasicohoz meg annyit fűzött hozzá: „Egy taktikus meccs lesz. Nem lesz annyira meghatározó, mint a sajtó hiszi. A bajnokság az utolsó fordulókban fog majd eldőlni.”