Uncategorized

Hatalmas botrány a lelátón az Ajax stadionjában

Csütörtök este gyalázatosan viselkedtek az Ajax szurkolói a Getafe játékosok családtagjaival a Johan Cruyff ArénábanAz Ajax rajongók egy csoportja sört és öngyújtókat dobtak a nők, gyermekek és barátok által elfoglalt lelátó területére, akiknek az Ajax második gólja után, a második félidő elején el kellett hagyniuk a lelátót, mert a biztonságiak nem védték meg a holland csapat szurkolóival szemben őket.

Nem csinálnak semmit, mi menekültünk, miközben támadnak bennünket. Vannak gyerekek, idős emberek és csecsemők, és dobáltak minket. Ez felháborító” – mondta egy Getafe labdarúgó felesége, miközben lementek a lelátóról sörrel átitatva a meccs 62. percében.

A linken megnézhető, hogyan hagyták el a lelátót a Getafe játékosok családtagjai:

https://videos.marca.com/v/0_udpx2tdq-asi-sufrio-la-aficion-del-getafe-en-la-grada-del-amsterdam-arena?count=0

A Getafe vendégei számára biztosított terület néhány Ajax radikális alatt volt. A Getafe rokonai és barátai helyjegyeket kaptak, ahonnan nézhették a mérkőzést. A döntetlen (1-1) után először sok sör repült, amely nőkre esett,de ott ültek a gyermekek és a Getafe focisták barátai.

A legrosszabb az Ajax második gólja után jött, mivel a Getafe focistáinak rokonait kezdték többen dobálni sörökkel, de repült öngyújtó is. Miután a játékosok több gyermekét – köztük Cucurella négy hónapos kisbabáját – eltalálták a szurkolók, és közülük néhány sírva fakadt – érthetően- végül úgy döntöttek, hogy elhagyják a helyüket saját biztonságuk érdekében.

Nem csinálnak semmit, menekültünk, miközben támadnak bennünket. Voltak köztünk gyerekek, idős emberek és csecsemők. Menekültünk, miközben dobáltak minket. Ez felháborító” – mondta egy Getafe labdarúgó felesége, miközben elhagyták a nézőteret,sörrel átitatva a meccs 62. percében.

Forrás, kiemelt kép és videó: Marca