Uncategorized

A Mirandés a Villarrealt is legyőzte-összefoglaló videóval

A Celta és a Sevilla után a Villarreal is vereséget szenvedett el Copa del Rey tegnap esti mérkőzésén a másodosztályú Mirandés csapatától. Ezzel a győzelemmel elődöntőbe jutottak.

Tegnap este a Mirandés leiskolázta a sárga tengeralattjárót. A tét nem kevesebb volt, mint ébren tartaniuk egy álmot a Király Kupában. És sikeresen vették az akadályt, a Villarreal pedig teljesen szétesett a végére.

Andoni Iraola, a Mirandés edzője : „Most a fellegekben járunk, még fel sem nagyon sikerült fogunk. Örülünk, hogy ilyen mérkőzések vannak mögöttünk, élvezzük őket, mert nem sok ilyen van. De mindegyik gyönyörű volt. A játékosok hatalmas erőfeszítéseket tettek, ez egy olyan csapat, ahol hatalmas a lélek. Hibákat elkövettünk mi is, kaptunk két gólt, nem volt tökéletes a mérkőzés. De továbbra is versenyben vagyunk a díjért. „

Calleja, a Villarreal edzője :”Ez egy nagyon kemény ütés most nekünk. Nagyon vártunk arra, hogy az elődöntőbe kerüljünk,mégsem sikerült. Fáj, és szomorúak vagyunk. Jól érkeztünk meg a védekezésre, de aztán mégis engedtük őket helyzeteket kialakítani. Nem találtuk azt az erőt meg ma este, ami a győzelemhez kellett volna. Hibákat követtünk el, és a Mirandés kihasználta.

Most kielemezzük a hibákat, és a La Liga – ra fókuszálunk. Bajnokok Ligája közeli helyen állunk, figyelnünk kell az európai csapatokra is. A Mirandés – t elkerültük volna, nem az a csapat, akit ellenfélnek kívánunk. Nagyon motiváltak voltak, még mutatták, milyen bonyolult játékra képesek, és mi nem tudtuk, hogyan kell legyőzni őket. „

A Spanyol Király Kupa másik mérkőzésén, a Granada – Valencia találkozón 2-1-es végeredmény született, így a Granada jutott elődöntőbe. Ma este folytatódnak a negyeddöntők, a Real Madrid a Real Sociedad ellen 19 órától, a Bilbao pedig a Barcelona ellen 21 órától lép a pályára.

Forrás : Marca, kiemelt kép :Daily Mail