Juventus

Cristiano Ronaldo 35. születésnapján: „40 éves koromig játszhatok.”

Cristiano Ronaldo ma tölti be a 35-öt, boldog születésnapot innen is, de a teste olyan állapotban van, mint egy 28 évesé, és a Tuttosport idézi Ronaldot: „40 éves koromig is játszhatok.”

A portugál világsztár nagyon fontos szerepet játszik a Juventus idei szezonjában is, és jelenleg sorozatban 9 mérkőzésen is betalált.

A Fiorentina elleni duplájával 19 gólnál tart 19 bajnoki mérkőzésnél, és a Tuttosport szerint a fizikai értékei koránál jóval fiatalabb játékosékkal egyezik meg.

A 35 éves játékos korábban már megerősített, hogy akkor vonul vissza, ha úgy érzi elvesztette a motivációt, és nem pedig fizikai okai lesznek.

„Minden attól függ, hogyan érzem magam. -mondta a Marcának- Motivációs szempontból. A fizikai rész nem probléma.”

„Figyelek magamra és szerintem nyugodtan mondhatom, hogy 40 éves koromig játszhatok. Őszintén, a legfontosabb a mentális része.”

„Ez jelenti a különbséget. Minden esetben van egy kezdett és egy vég, szóval nem játszom életem végig, de úgy érzem elég erős vagyok még, hogy fontos trófeákért játsszak.”

A Juventus jelenleg vezeti a Serie A-t 3 ponttal az Inter előtt, de a Lazio egy ma esti győzelemmel beelőzheti az Intert, és 2 pontra megközelíthetik a Juvét.