Atletico MadridLa Liga

Atletico Madrid :Cavani kérdéses, Joao Felix biztosan nem lesz a pályán a derbyn

Egyre gyűlnek a fellegek az Atletico Madrid egén. Miközben ezekben a percekben is folyhatnak a tárgyalások Edison Cavani leigazolása ügyében, újabb rossz hírt kaptak a szurkolók.

Az AS egy „Cavani környezetéből” származó értesülése szerint a PSG nem fogadta el a játékosért felajánlott 15 milliós vételárat. Viszont alig egy kicsivel – csupán 5 millióval kellene megtoldani az ajánlatot, és megkaphatnák két és fél évre.

Ha nem lesz utolsó pillanatbeli kudarc, és a PSG végül megállapodásra jut az Atléticóval Cavani elengedéséről, a klub péntek délelőtt bemutathatja őt a Wanda Metropolitano-nak, aki új csapattársaival edzhet és nevezhetik a szombati derbire, a Real Madrid ellen.

Ezért ma ismét tárgyalnak Madridban. Diego Simeone számára pedig kiemelten fontos lenne az érkezése. Ma ugyanis Joao Felix nem volt képes edzeni a csapattal, izomsérülés miatt. A klub által kiadott orvosi jelentés szerint a jobb lábán szenvedett izomsérülést a hétvégi Leganés elleni bajnoki találkozón.

Így, ha se Joao, se Cavani nem áll rendelkezésre, kérdéses, ki lövi a gólokat? Diego Costa még nem bevethető. Az amúgy is gyenge teljesítményt nyújtó matracgyári csapat a Copa del Rey versenyéből már kiesett, és jelenleg a tabellán a Real Madrid, a Barcelona, a Sevilla és a Getafe is előttük áll. Utolsó négy meccsüket elvesztették, köztük a városi riválissal vívott csatát a Spanyol Szuperkupáért. Sokan ezért már Diego Simeone madridi pályafutásának a végét prognosztizálják. Cavani érkezése a csapatot és az edzőt is megmentheti.

Forrás : AS, kiemelt kép : Daily Mail