Átigazolási HírekAtletico Madrid

Edinson Cavani egyre közelebb az Atletico Madridhoz

A PSG és az Atletico Madrid egyre közelebb van, hogy megegyezzenek a támadó, Edinson Cavani átigazolásáról az ESPN szerint.

Még nincs meg az egyesség, de mindkét fél optimista, hogy pár napon belül lezárhatják az üzletet.

Cavani kimaradt a PSG Lille elleni keretéből a hétvégén, annak ellenére, hogy felépült sérüléséből.

A francia hírek szerint már átment az orvosin, de az ESPN forrásai szerint ez nem igaz. Ő már megegyezett a személyes feltételekben az Atleticoval, és most az várja, hogy a két klub is egyességre jusson.

Legutóbb a matracosok 10 millió eurót ajánlottak érte és a sportigazgató, Andrea Berta továbbra is tárgyalásban áll a PSG-vel. A hírek szerint egy új 15 milliós ajánlatot már elfogadnának a párizsiak.

Cavani szerződése lejár júniusban és szinte biztos, hogy közel hét év után távozik a csapattól. A PSG 2013 nyarán igazolta le a Napolitól 63 millió euróért és 283 találkozón 198 gólt szerzett.

Cavaninak több ajánlata is van. A Manchester United is érdeklődik iránta, miután Marcus Rashford megsérült, de a fizetési igénye és a sérülései miatt konkrét lépést nem tettek a manchesteriek.

A Chelsea is felvette a játékos ügynökével a kapcsolatot, de a támadó az Atleticohoz akar távozni és szeretne együtt dolgozni Diego Simeonéval.