BarcelonaLa Liga

Barcelona: Messinek ebből egyszer elege lesz

A Barcelona egy újabb kiábrándító vereségbe szaladt bele szombaton. Pár hete cseréltek edzőt, annak érdekében, hogy drasztikus változásokat hozzanak a csapathoz. De ez helyett a váltás több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt.

Nem egyértelmű a szurkolóknak sem, hogy hol kezdődött el a fogadkozás, de már elegük is van belőle. De vajon a játékosok is elfáradtak abban, hogy olyannal próbálkozzanak, ami sehova sem vezet?

Marc-André Ter Stegen volt a szombati meccs hőse. a 4 hatalmas védéséből ráadásul az egyik egy tizenegyes volt. Neki köszönheti a Barcelona hogy nem kapott többet. Arthurnak sürgősen fel kell ébrednie, vagy csapatot váltania. Sok mindent mondanak most a brazilról, de leginkább rosszakat. A szombati után megérdemli, hogy egy pár hétig mellőzzék.

Messi részéről az is elfogadható lenne, ha összecsomagolna és magára hagyná a csapatot. A klubnak jelenleg nincs semmi célja, vagy egy kijelölt iránya amin mehetnének. Hiába volt az argentin a csapata legjobbja, a társai képtelenek voltak felvenni a ritmusát.

Setien sem érte el a kívánt hatást, de a klubnak muszáj hinnie benne. Nem tehetik ki a szűrét három meccs után. Komoly tervei vannak, és egy nagyszerű csapata, csak meg kell őket győzniük, hogy nyerhetnek tiki-takával is. Ebben az idényben igen nehéz lesz bármilyen trófeát is felmutatniuk. Talán a BL lehet az egyetlen esélyük. Egy trófea nélküli idény Josep Maria Bartomeu elnökségének a végét is jelentheti.

Rodrigo nem fogja tudni egyedül megoldani a problémákat. Még Mbappé vagy Neymar leigazolása sem oldana meg mindent. Ezért elvárni az üveglábú 60 milliós Rodrigotól a csodát több lenne mint vicc.