Átigazolási HírekReal Madrid

Real Madrid: Achraf Hakimi a miénk

Achraf Hakimi az európai foci idei nagy felfedezettje. A második idényét tölti éppen a Bundesligában a Borussia Dortmund csapatánál. Erre az idényre elérte azt is, hogy meghatározó tényezővé vált ott. Ez a tény viszont mágnesként vonzza a kérőit.

A Real Madrid 2018-ban adta kölcsön a játékost egy szezon után a felnőtt csapatban. Abban a szezonban 1315 percet játszott összesen 17 meccs alatt ahol 2 gólt szerzett és egy gólpasszt adott. De ezek után úgy döntöttek, hogy a fiatal marokkóinak még fejlődnie kell, hogy a pozíciója legjobbjaként térhessen vissza egy nap. Az a nap júniusban jön majd el, és evvel Dortmundban sem szállnak vitába.

Zidane a 2020/2021-es szezonban biztosan számíthat a védő szolgálataira. Ezzel a széleken be is vannak töltve a csapat pozíciói, hiszen Hakimi mind a két szélen hatékony. A januári mozgolódások is azt vetítik elő, hogy helyet csinálnak a klubnál a fiatal védőnek. A COPE Partidazo szerint Álvaro Odriozola kölcsönbe kerülhet az idény második felére. A Bayern München, a Sevilla és az Athletic Bilbao is érdeklődik Odriozola kölcsönbevétele iránt. A Madridnál úgy vélik, hogy talán nála is bejöhet az a formula, mint Carvajal és Hakimi esetében.

Odriozola nélkül Hakimi már 2 éve is harcba szállhatott volna a helyéért a csapatnál Carvajal ellenében. De akkor még hiányzott belőle az a magabiztosság, ami most a legjobbat hozza ki belőle. A Real Madrid pedig nem felejtette el a fiatal játékosát, és meg is fogják tenni a lépéseket annak érdekében, hogy visszatérhessen a csapatba.

Az igazi problémát az okozhatja, hogy most már igen jó ajánlatokat kap. A Dortmund és a Bayern München is minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy megszerezzék. Az biztos, hogy Achraf Hakimi kezében van a döntés, hogy valóra váltsa az álmát a Real Madridnál. Egyszer ő volt a legtehetségesebb fiatal, és Zidane nem is habozott felhívni a felnőtt csapatba, azután hogy egy évet töltött csupán a Castillánál. Most pedig újjászületett Németországban és top csapatok versengenek a kegyeiért.