BarcelonaLa Liga

Barcelona: Suárezre térdműtét vár

A baj nem jár egyedül a Barcelona háza táján. A csütörtöki vereségük után a Szuperkupában , most Luis Suárez kapott rossz híreket az orvosaitól. Az uruguayi támadó jobb térdét ugyanis valószínűleg meg kell műteni.

Katalán lapértesülések szerint Suárez szombaton találkozik Dr. Roman Cugatal, hogy megbeszéljék a továbbiakat. A csatárnak hetek óta fájdalmai vannak a jobb térdében, ami miatt nem is tudta eddig a legjobb formáját nyújtani. Ez azt engedi feltételezni, hogy a műtét elkerülhetetlen számára.

Az előző idény végén, a Liverpool elleni BL elődöntő után már végrehajtottak egy kisebb beavatkozást Suárez térdén, de ez nem oldotta meg a problémát. Az Atletico ellen is csak fájdalomcsillapító injekcióval tudta vállalni a játékot. Így nem csoda, hogy szívesen átesne az operáción a bajnokság ezen szakaszában, hogy visszatérvén segíthesse csapatát a bajnoki cím megszerzésében.

Ha a műtét elkerülhetetlen, akkor akár hetekre is kidőlhet, ami nagy veszteség lenne a Barcának, hiszen át kellene szerveznie a támadósorát, ahol Suárez az egyik alapember.