Real MadridHacienda BernabeuLa Liga

Az év utolsó edzése

Napos, de hideg idő volt tegnap Madridban is. Ennek ellenére a Di Stefano stadion előtt már 15 óra körül hatalmas volt a rumultus. Az év utolsó nyilvános edzésére több, mint 6000 (!) szurkoló volt kíváncsi.

Sok gyerekkel érkeztek a rajongók, és noha a tréning a pályán csak 17 órakor kezdődött, már két órával előtte nem lehetett az edzőpálya közelében parkolni, a bejáratig eljutni. Hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy az évtized utolsó edzését megnézzék.

17 óra után néhány perccel aztán a játékosok a pályára léptek, és egy néhány perces megbeszélés után Zidane bemelegítő köröket futattot velük. A szokásos gyakorlatok elvégzése után aztán narancssárga és zöld csapatokra osztotta a keret tagjait, és egy 20 perces mérkőzést játszottak. A narancssárgák nyerték Isco, Brahim és Vinicius góljaival.

Hazard és Asensio nem vettek részt az edzésen, de Marcelo és Vasquez egy részét már a csapattal végig csinálta. James viszont már végig csinalta társaival a tréninget, szemmel láthatóan rá már számíthat a mester a Getafe ellen.

Az öltözőbe indulás előtt még a játékosok labdákat dobáltak a nézőknek, ezzel is megköszönve nekik az egész éves támogatást. A következő edzésre már 2020-ban kerül sor.

BOLDOG ÚJ ÉVET MADRIDISTÁK!

HALA MADRID 2020-BAN IS!

Kiemelt kép: James edzésben, Marca