Átigazolási HírekBarcelonaLa Liga

Barcelona: Nélson Semedo eladó

A nyári átigazolási időszakban Semedo szívesen csatlakozott volna az Atletico Madridhoz. Az üzlet végül nem jött össze, de most már a Barcelona szívesen kicserélné Emersonra.

Nélson Semedo ázsiója hatalmasat esett a katalánoknál az elmúlt időszakban. A nyár előtt ő volt az első számú választás a védelemben. A klub még azt is elutasította, hogy Jorge Mendes-el tárgyaljanak, amikor az Atletico Madrid ajánlata megérkezett. Most már teljesen más a helyzet a csapatnál.

Semedo pocsék formában kezdte az idényt. Bár még mindig a csapat tagja, de már egyáltalán nem ő az első számú a posztján. Mindennek a tetejébe a Barca megváltoztatta a hozzáállását is az átigazolásokhoz. Már nyitottak arra, hogy eladjanak játékosokat annak érdekében, hogy pénzhez jussanak. Most már nem lenne problémájuk azzal, hogy eladják Semedot, aki nem alternatívája Sergi Robertonak ebben az idényben.

A Barcelona fontolgatta, hogy jobb feltételekkel megújítja a védő szerződését a múlt nyáron, de ezen a nyáron már meg fogják hallgatni az érte érkezett ajánlatokat. Bár nem fogják olcsón adni .

A katalánok viszont teljesen meg vannak elégedve Emerson teljesítményével a Betisnél. Emerson jelenleg 2 éves kölcsönszerződését tölti a zöld-fehéreknél és a Barcelona szívesen visszahozná őt 1 évvel hamarabb, mégha ez azt is jelentené, hogy kompenzációt kell fizetniük a sevillaiaknak. A Barca millió eurót fizetett érte a szezon kezdetén, és 6 milliót kellen fizetniük a Betisnek, ha idő előtt visszahívják. A két klub jó kapcsolatokat ápol egymással és bizonyára meg fognak egyezni majd az ügyben.