Átigazolási HírekLa LigaManchester UnitedPremier LeagueReal Madrid

Real Madrid: Valverde igen, Pogba nem

Federico Valverde kitűnő formájának köszönhetően a Real Madrid vezetősége megkérte Zidane-t, hogy adja fel a Pogbával kapcsolatos terveit. Ahogy 2020 felé közeledünk a francia mesternek ugyan az a név van még mindig a kívánságlistájának a tetején, mint a nyáron volt – Paul Pogba. A Manchester United középpályásának leigazolását viszont a madridi sportvezetés egyetlen tagja sem támogatja már. Ennek a legfőbb oka Fede Valverde hihetetlenül jó formája.

2015 óta tartják úgy Madridban, hogy a fiatal uruguayi a csapat jövője. Ezt a nézetet támasztotta alá eddig ebben a szezonban minden mérkőzéssel a 21 éves középpályás. Ezért is gondolják úgy a csapatnál, hogy nem kell hatalmas pénzeket fizetni egy olyan névért, mint Pogba.

Mindezek ellenére Zidane máshogy gondolkodik. Igazán szeretné a franciát a csapat kötelékében látni, hiszen ő egy olyan játékos, akit Zidane nagyra értékel. Teljes értékű, jó képességű középpályás, aki a fizikai megjelenésével és labdakezelésével sokat segítene a Királyiaknak. Zizu a nyári átigazolási időszakban is úgy volt vele, hogy vagy Pogba jön vagy senki. Ez a hozzáállása vezetett oda, hogy Eriksen és Van De Beek is lemaradtak a madridi vonatról.

A Real Madrid úgy számolja, hogy a Pogba üzlet 150 millió eurójába kerülne, ami hatalmas összeg a Valverdéért fizetett 5 millióhoz képest, akinek amúgy az egekbe szökött az ára az elmúlt 12 hónapban. Miután kihagyhatatlan mind a válogatottból és a Madridból is, a Transfermarkt számításai szerint már 50 milliót ér, ami ár csak emelkedni fog az idő előrehaladtával. Az a tény, hogy a csapata bízik benne és a hozzáállása is példa értékű mind halogatják Pogba Madridba érkezésének lehetőségét. Arról nem is beszélve, hogy a Manchester még beárazni sem hajlandó a franciát, nemhogy lemondani róla.