Liverpool

Jürgen Klopp és a Liverpool közleménye a szerződés hosszabbításról

A Liverpool Football Club büszkén jelentette be, hogy Jürgen Klopp és a klub megegyezett a szerződés hosszabbításban.

Az edző 2024-ig biztosan marad a csapatnál, ami további 4 és fél évet jelent.

A két segítője Peter Krawietz és Pepijn Lijnders is szerződést hosszabbít, így továbbra is Klopp mellett maradnak.

Az 52 éves szakember négy sikeres éve edzője a csapatnak, ez a hosszabbítás garantálja a klub jövőjét és fejlődését a következő évtizedben is.

Jürgen Klopp: „Számomra ez az elszántság bizonyítéka, ami arra épül amit partnerként már elértünk és amit még elérhetünk.”

„Amikor látom a klub fejlődését és az együttműködést, amely továbbra is erős, úgy érzem, ehhez még többel járulhatok hozzá.”

„Az emberek azt látják és az alapján ítélnek meg minket, hogy mi történik a pályán. Persze ez a legjobb mérték, de nem az egyetlen. Látom a tulajdonosok elkötelezettségét minden téren, amit csak el lehet képzelni egy klubnál.”

„Amikor 2015 őszén hívtak, úgy éreztem tökéletes mindkét félnek. Úgy érzem alábecsültem, ez csak a tökéletes együtt működéssel volt lehetséges, hogy 2024-ig elkötelezzem magam.”

„Ha ez nem lett volna meg, akkor nem hosszabbítok.”

„Ez a klub olyan jó hely, hogy nem is gondoltam a távozásra.”

„Ki kell emelnem a sportigazgató, Michael Edwards támogatását. Az ő hozzáadott értéke és együttmüködése legalább olyan fontos, mint bárkié, hogy trófeákért küzdhetünk.”

„A labdarúgásban, akik olyan környezetben akarnak versenyezni, ahol a szervezet minden eleme a lehető legjobb – a szurkolók támogatásától a tulajdonosok elképzeléséig -, nem lehet jobb hely.”