Foci

Légiósok: Dzsudzsák 2 gólpasszt adott

A magyar légiósok közül hárman is pályára léptek nemzetközi porondon a hét folyamán. Szoboszlai Dominik Salzburgja 0-2-es vereséget szenvedett a Liverpool ellen, így Februárban az Európa-Ligában kell folytatniuk. A Gulácsi Pétert ismét köreiben tudható Lipcse 2-2-es döntetlent játszott Franciaországban, viszont ez is elég volt ahhoz hogy az egyenes kieséses szakaszban folytassák majd tavasszal.

Csütörtökön Holender Filip Luganoja a Dynamo Kyivvel játszott döntetlent, viszont mindketten búcsúznak az Európa-Ligától. Holender végigjátszotta a mérkőzést.

Nagy Ádám csapata, a Bristol City nem tudta megtartani 1-0-ás előnyét Kedden a Milwallal szemben, és 1-2 lett a végeredmény. A vereség ellenére viszont a 4. helyet foglalja el a Bristol a Championshipben. Nagy mind a 90 percet végigjátszotta.

Dzsudzsák Balázs csapata, az Al Ittihad Kalba 6-2 arányban múlta felül az Ajman csapatát. Dzsudzák, akinek eddig a bajnokságban 8 meccs alatt 2 gól, és 3 gólpassz fűződik a nevéhez, 2 gólpasszt adott, a 6. és a 87. percben.