La Liga

17.forduló a La Liga-ban

Ma este 21 órakor folytatódik a spanyol bajnokság, a La Liga. Az Alaves fogadja a Leganes csapatát. Nézzük a további mérkőzéseket és a tabella jelenlegi állását.

Szombati játéknap

Granada- Levante mérkőzéssel indul a szombati program 13 órakor. Majd Real Sociedad- Barcelona 16 órától, és Bilbao-Eibar 18 óra 30 perctől. Este 21 órakor kezdődik a Wanda Metropolitanben az Atletico Madrid összecsapása az Osasuna együttesével.

Vasárnapi program

A már megszokott (vagy már beletörődtünk) korai, 12 órai kezdéskor rajtol a Getafe- Valladolid, majd 14 órakor a Celta-Mallorca mérkőzése. Az Español a Betis ellen 16 órától játszik, majd egy kicsit több izgalmat ígér a Sevilla Villareal elleni összecsapása. A hétvége utolsó mérkőzése 21 órától a Valencia otthonába látogató Real Madrid játéka lesz.

A tabella állása

A La Liga tabelláján továbbra is a Barcelona áll a Real Madrid előtt azonos pontszámmal (34), jobb gólaránnyal. Hála Messinek, aki átvette mesterhármasával a múlt héten a góllövő lista első helyét. Mögöttük 3 pontos lemaradással a Sevilla áll, noha a két sztárcsapat a jövő héten pótolja az elmaradt Clasicot, szóval még egy meccsel elmaradnak a többiektől.

Negyedik és ötödik a Real Sociedad és a Getafe, egyaránt 27 pontjuk van. 26 pontja van a Bilbao-nak, az Atletico Madrid-nak és Valencia csapatának. A Granada 24 pontos, az Osasuna 23 pontot gyűjtött eddig. A Betis (22 pont) és a Levante (20 pont) áll alattuk, majd az alsóházban a 20 pont alattiak:

Nagy meglepetésre a Villareal és a Valldolid (19-19 ponttal), az Alaves 18 pontos, majd az Eibar 15, a Malorca 14 pontos. A három kieső helyen pedig Celta, (13 pont), majd egyaránt 9-9 pont a Leganes és az Español neve mellett. Utolsó helyük a szezon eddigi legnagyobb meglepetése.

De soká lesz vége még a szezonnak, még minden változhat. Mi abban bízunk, hogy a FIFA pestise elkerüli a játékosokat, a spanyol sporik igazságosak lesznek (Ja, bocs, nem ide….), és jó mérkőzéseket látunk megint.

A meccseket természetesen ismét a Spíler 2 közvetíti. Akinek nincs, az a Google Play áuházban keressen Futball Live Stream alkalmazást, töltse le az eszözére. Remek minőségben lehet meccseket nézni, és nem kell a Face csoportok falát stream-kuncsorgással teleszórni!

Jó hétvégét, jó pihenést, jó szurkolást mindenkinek!

Kiemelt kép: Diario