Uncategorized

AC Milan: Arnault „álma” Messi és Guardiola

A La Repubblica szerint a divat mágnás, Bernard Arnault még mindig érdeklődik az AC Milan iránt és Lionel Messi, Pep Guradiola párosról „álmodik”.

A múlt hónapban folyamatosan jelentek meg hírek, hogy Arnault igyekszik megvenni az AC Milant, annak ellenére, hogy fia cáfolta ezeket.

A La Repubblica most egy lépéssel tovább ment és azt írták, hogy a világ harmadik leggazdagabb embere hajlandó költeni, ha Messit és Guardiolát a csapathoz viheti, vagy ha őket nem sikerül, akkor Kylian Mbappét és Jürgen Kloppot.

Az LVMH korábbi közleménye összevág ezzel:

„Ha bármikor ilyen lépést tennék, akkor szeretném a világ legjobb játékosait és edzőjét a csapatomnál.” -mondta Arnault.

Az újság szerint az Elliott Csoport szeretné eladni a csapatot a gyenge forma miatt. A Rossoneri jelenleg a 11. a Serie A-ban, illetve harcolnak az önkormányzattal a San Siro lebontásáért és egy új stadion építéséért.

A klub költségvetése 146 Millió Euró mínuszban van és ez tovább fog súlyosbodni, hiszen a Fly Emirates-szel kötött szponzori szerződés is hamarosan lejár.